we make you run healthy
john rooms sfeer 004
IMG_4053
IMG_4033 - kopie
DSC_0969

TRAIN THE TRAINER


De Academy begeleidt atleten van verschillend niveau. Stuk voor stuk atleten die oorspronkelijk geen eigen trainer hadden. Bij atleten die wel verbonden zijn aan een trainer of andere structuur, werkt de Academy als technische coach. Hiervoor werken wij individueel, adviseren wij clubs of trainers.

HAAL MEER UIT JE SCHEMA


Elke trainingsvorm kan gebruikt worden om ook op technisch vlak de juiste accenten te trainen. Zo haal je direct meer uit een training. Zo kan je bij een LSD aandacht hebben voor je armbeweging, je cadans, je voetpositie of bij een tempoloop werken op je ademhaling. Werk je met een trainer of schrijf jezelf schema's, optimaliseer die sessies door aandacht voor techniek en verhoog je rendement.

LOOPTECHNIEK VERBETEREN
Ben je al een tijd bezig met hardlopen maar is het moment tijd om je techniek aan te pakken? Op geregelde tijdstippen geeft de Academy groepstrainingen waar de focus op het ontwikkelen van een natuurlijke loopstijl ligt. Het agenda verschijnt via een nieuwsbrief, Runner's Weekly. Om die te ontvangen, stuur je even je email en een korte beschrijving van je niveau en verwachting door naar footrooms@maisonjohn.com.


Aan alle trainingen neem je deel als je aangemeld bent via footrooms@maisonjohn.com. Om de kwaliteit te garanderen beperk ik het aantal deelnemers.


Met je coachingabonnement heb je recht op deelname aan twee trainingen per maand. Zonder betaal je 15 euro/training.

ABONNEMENT


De Academy werkt enkel met abonnementen waarin zowat alles vervat zit wat wij voor je kunnen doen met uitzondering van individuele trainingen en massages.


Wil je toch individueel werken, dan werken we met een maandelijkse facturatie bij het begin van iederen maand.

Looptechniek is uiteindelijk het enige waarmee je nog het verschil kan maken.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren